Futbol

El Bayern arriba a Madrid sense Robben i amb Boateng

Robben i Badstuber no s'han entrenat i han quedat descartats de la convocatòria per al partit contra l'Atlètic. La gran novetat és Boateng.

Actualitzat

El Bayern de Munic s'ha entrenat per últim cop a Alemanya aquest matí, abans de viatjar cap a Madrid per disputar l'anada de les semifinals de la Champions League davant l'Atlètic de Madrid aquest dimecres.

L'equip de Pep Guardiola arriba a un dels partits més importants de la temporada amb les baixes dels lesionats Arjen Robben i Holger Badstuber, que segueixen recuperant-se de la seva lesió. En canvi, qui ha entrat en la convocatòria és Jêrome Boateng, que no juga per lesió des del mes de gener i que reforçarà l'eix central, força castigat per les baixes. Guardiola haurà de decidir si l'internacional alemany està en condicions de ser titular.

El triplet és possible

El Bayern és l'únic equip que pot aconseguir el triplet aquesta temporada. Té la Bundesliga molt de cara, amb una diferència de 7 punts sobre el segon classificat, i es disputarà la final de la Copa d'Alemanya el proper 21 de maig, contra el Borussia Dortmund.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut