Futbol sala

El Barça s'emporta el derbi del futbol sala català a la pista del Marfil Santa Coloma i manté la pressió a l'Inter

Bateria, amb dos gols, ha acabat sent el protagonista del matx, que podia haver acabat amb molts més gols si no hagués estat per la inspiració dels dos porters

El F. C. Barcelona s'ha imposat al Marfil Santa Coloma (1-4) en el derbi del futbol sala català, en un partit trepidant i ple d'ocasions, aquest dissabte, al pavelló Jacint Verdaguer.

Tot i enfrontar-se els dos millors atacs de la Lliga, han calgut onze minuts per veure un gol. L'ha fet el Barça, mitjançant Batería. Al descans, s'hi ha arribat amb un 0 a 1 a causa de les actuacions esplèndides dels dos porters. Vuit parades del porter local, Dídac Plana, i nou del blaugrana, Paco Sedano, que ha mostrat uns reflexos extraordinaris. Al final del partit, 40 parades entre tots dos.

Els pals han agafat el protagonisme a l'arrencada de la segona meitat, fins que Lin ha fet el 0 a 2 per al Barça. Rafa Usín ha ampliat l'avantatge blaugrana fins al 0 a 3, però, immediatament, Adolfo ha pogut batre per fi Sedano i marcar el primer gol per als de Santa Coloma. A tres minuts del final, Batería ha marcat el definitiu 1 a 4, que manté el Barça en la lluita pel liderat. El Marfil, que feia tres mesos que no perdia a la seva pista, es queda a set punts del "play-off" pel títol.