Aleix Vidal en el moment de la lesió (EFE)
Barça

El Barça podria fitxar un jugador de Primera o Segona per substituir Aleix Vidal

Els blaugranes, segons la normativa, poden demanar a la Federació un substitut per al lateral lesionat. La clau és que no hi hagi trànsfer internacional. El nou jugador tampoc podria prendre part en la Champions League; només en la Copa i la Lliga.

Actualitzat

Després de la desafortunada lesió d'Aleix Vidal en el partit contra l'Alabès, el FC Barcelona es podria plantejar fitxar un jugador per substituir-lo. Tenint en compte que Vidal haurà d'estar de baixa aproximadament cinc mesos, la normativa contempla la possibilitat que l'equip pugui fer un fitxatge per a substituir-lo. 

Tot i això, hi ha restriccions: el fitxatge hauria de ser d'un jugador que a hores d'ara tingui fitxa en un equip de Primera o Segona Divisió. El que no es podria fer seria fitxar un jugador que procedís d'una altra lliga i, per tant, necessités un trànsfer internacional. Si, finalment, es fes el fitxatge, el jugador només podria prendre part en la Lliga i la Copa del Rei, però no pas en la Champions League, segons les normes de la UEFA. 

L'altra opció per substituir Aleix Vidal podria sortir del mateix club. Palencia, Nili i Marlon ja han participat en les competicions europees i podrien tornar-ho a fer arribat el cas. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut