Futbol sala

El Barça Lassa tira d'ofici i planta una maneta a la pista del Burela (0-5)

El conjunt blaugrana no ha patit més enllà de la pressió local en els dos primers minuts; Dyego, Aicardo, Lin, Bateria i Herder en pròpia porta ha portat la golejada

El FC Barcelona Lassa no ha fallat i ha tret un resultat clar (0-5) d'una de les pistes clàssiques de la Primera Divisió de futbol sala, la del Burela, i es manté com l'únic equip capaç de perseguir el liderat del Movistar Inter, que aquesta jornada ha tornat a guanyar, el Jumilla (2-5).

El partit ha estat més plàcid del que es podia preveure davant l'energia amb què l'equip gallec ha arrencat. El Barça ha sabut com mantenir el cap fred i no s'ha deixat dominar. A més, ha anat marcant com tocat per un do de l'oportunisme: en els primers minuts i en els últims de la primera part, i també just en l'inici de la segona. Un 0 a 3 a càrrec de Diego, Aicardo i Lin, que ha afectat decisivament els ànims del Burela.

Els locals només han tingut tres oportunitats clares en tot el partit i sempre s'han trobat un Sedano molt inspirat. El porter blaugrana fins i tot ha estat a punt de marcar de pista a pista en el refús a un contraatac. Hagués tingut més mèrit que el 0 a 4 que ha fet Bateria, també des de la pròpia àrea, però a porteria buida, atès que el Burela s'havia bolcat a l'atac amb el porter jugador.

El 5 a 0 ha estat una acció desafortunada que ha acabat d'enfonsar la moral del Burela. Lin ha centrat des de l'esquerra, la pilota ha tocat el pal i ha rebotat a la cuixa de Herder, que no ha pogut evitar el gol en pròpia porta.

La victòria consolida el Barça en el segon lloc de la LNFS, amb 35 punts, a 5 del Movistar Inter.