Celebració efusiva de Dembélé
Celebració efusiva de Dembélé (EFE)
Barça

Dembélé s'oblida del Barça: la xarxa renega amb enginy per l'efusiva celebració del mosquit

Dembélé celebra amb ràbia el gol contra el Barça i la xarxa s'omple de crítiques per l'actitud del mosquit

Redacció Esport3Actualitzat

Dembélé en tenia ganes. Ganes de fer un bon paper contra qui ha estat casa seva els últims anys. Ganes de reivindicar-se. I quan ha marcat el gol de l'empat contra el Barça al Parc dels Prínceps, s'ha notat que el seu passat blaugrana ja l'ha començat a oblidar.

Celebració més que efusiva quan ha foradat la porteria de Ter Stegen, amb un crit de ràbia després de marcar el seu primer gol a la Champions amb la samarreta del PSG. L'afició blaugrana estava ben pendent de l'actuació del mosquit, que ha fet una primera part molt discreta.

Però en començar el segon temps, Dembélé ha tocat l'orgull dels culers, que encara tenen molt present el rendiment irregular i les lesions del davanter francès. Si algú pensava que Dembélé faria el típic gest de perdó o celebració continguda per venir d'on ve, s'equivocava.

Al segon 25 d'aquest vídeo pots veure la celebració de Dembélé:

Els gols de Raphinha i Christensen a la segona part, però, han congelat Dembélé i el Parc dels Prínceps. Tot i això, Dembélé ha complert amb la llei de l'ex i ha aconseguit materialitzar una de les ocasions.

Les xarxes no han tardat a reaccionar sobre l'actitud de Dembélé, que a la segona part s'ha mostrat molt combatiu. Veurem la reacció de Montjuïc dimarts que ve quan toqui la pilota el mosquit.

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut