Dani Pedrosa, durant la sessió d'aquest dissabte (EFE)
Motor

Dani Pedrosa fa la "pole position" al Gran Premi de Catalunya

El pilot de Castellar sortirà en primer lloc davant de Jorge Lorenzo i Danilo Petrucci. Marc Márquez firma el quart millor temps tot i haver caigut dues vegades

Actualitzat

Dani Pedrosa sortirà des del primer lloc de la graella en el Gran Premi de Catalunya de MotoGP que es disputarà aquest diumenge. El pilot de Castellar del Vallès ha estat el més ràpid a la fase de qualificació davant de Jorge Lorenzo, Danilo Petrucci i Marc Márquez, que ha tingut dues caigudes durant la sessió.

Márquez havia marcat el millor temps en les tres primeres sessions d'entrenaments lliures, però havia rebut avisos en forma de caigudes. Tot i l'accidentada qualificació, Márquez ha aconseguit assegurar el quart lloc a l'engraellat.

També ha patit Maverick Viñales a la sessió de qualificació. El líder del Mundial s'ha vist obligat a fer la fase de qualificació 1 per entrar a la tanda decisiva, i allà li ha costat trobar el ritme dels més ràpids, però ha acabat firmat el novè lloc, mentre Valentino rossi no ha pogut ni lluitar per la "pole" i sortirà dotzè. En canvi, molt destacada l'actuació d'Aleix Espargaró (Aprilia), que sortirà en el sisè lloc, des de la segona línia.  

És la segona "pole position" per a Dani Pedrosa aquesta temporada, després de la que va aconseguir al Gran Premi d'Espanya, a Jerez.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut