Lliga BBVA

Cristiano Ronaldo, amb un "hat-trick", lidera la victòria del Reial Madrid al camp del Sevilla (2-3)

Els d'Ancelotti mantenen la seva candidatura al títol de Lliga amb un triomf de mèrit al Sánchez Pizjuán

El Reial Madrid ha guanyat al camp del Sevilla per 2-3 en partit corresponent a la 35a jornada de la Lliga BBVA. Els d'Ancelotti es mantenen a només dos punts del Barça gràcies a un "hat-trick" de Cristiano Ronaldo. De res han servit els gols de Bacca, de penal, i d'Iborra.

Partit intens en un Sánchez Pizjuán ple a vessar i bolcat amb el seu equip. El signe del matx el pot haver decidit la inacció d'Unai Emery en la primera meitat. Una topada cap contra cap entre Ramos, que ha tornat a jugar al mig del camp, i Krychowiak, ha acabat amb el polonès sagnant. L'han atès durant més de cinc minuts a la banda i l'entrenador local ha esperat que el mig centre es recuperés. El Sevilla ha jugat aquesta estona en inferioritat i el Reial Madrid ho ha aprofitat per fer dos gols. Bacca, de penal, ha posat emoció abans del descans.

Els andalusos han disposat d'ocasions per empatar en la represa, però Cristiano Ronaldo ha fet el 1 a 3. Centrada de Bale i cop de cap sensacional del portuguès, que supera Messi en la lluita pel Pichichi (41 gols per 40 de l'argentí). En el minut 78, Iborra ha aprofitat una cavalcada per la dreta del català Aleix Vidal per provocar un final d'infart.

El Reial Madrid ha resistit les últimes envestides del Sevilla i manté intactes les seves opcions de títol.