Pedri, en un moment de l'entrenament d'aquest dimarts (FCBarcelona)
Barça

Pedri, la gran novetat del Barça

L'equip blaugrana s'ha entrenat per primer cop amb tots els internacionals després del periple per les diverses seleccions

Redacció Esport3Actualitzat

Després de l'aturada de seleccions, el Barça ha fet el primer entrenament amb tots els internacionals disponibles, abans del partit d'aquest dissabte (21.00) contra el.Las Palmas. 

Xavi ha pogut fer aquest dijous la primera sessió preparatòria de cara al partit de dissabte per primer cop amb tots els jugadors que han disputat compromisos internacionals. Per tant, ja ha deixat enrere els entrenaments dels últims dies on només disposava de sis jugadors del primer equip.

A la Ciutat Esportiva han tornat a veure Ter Stegen, Araujo, Cubarsí, Cancelo, Kounde, Héctor Fort, Gundogan, Raphinha, Lewandowski, Lamine, Fermín, Joao Félix i Marc Guiu.

Pedri i Ferran Torres

La gran novetat, però, ha estat la presència de Pedri, que per primera vegada des que es va lesionar. el passat 3 de març, ha fet exercicis sobre la gespa. El canari ha treballat al marge dels companys, seguint els terminis marcats per a la seva recuperació.  

La tornada de Pedri no serà immediata, però la que és imminent és la de Ferran Torres. El davanter valencià sembla que ara sí que tornarà a les convocatòries un cop superada la lesió muscular que l'ha deixat fora dels terrenys de joc des de finals de gener.

Un recurs més d'un jugador que aquesta temporada està oferint un bon rendiment com ho demostren els 11 gols que ja ha marcat.

Ferran Torres, en un entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (FCBarcelona)

L'estat dels internacionals

Pel que fa als internacionals, caldrà veure si el tècnic egarenc ha de dosificar la participació d'alguns jugadors tenint en compte el desgast que arrosseguen després dels partits que han jugat amb les respectives seleccions.

Héctor Fort ha disputat 3 partits amb la selecció espanyola Sub-19, Lewandowski també 210 minuts, amb pròrroga inclosa, amb Polònia, i Ter Stegen també ha estat titular en els dos amistosos d'Alemanya.

A més dels disponibles del primer equip, també s'han entrenat Casadó, Astralaga, Mikayil Faye i Mbacke, del Barça Atlètic.

 

Anar al contingut