Rublev increpa el jutge de línia (Reuters)
Tenis

Andrey Rublev, "premiat" amb 150.000 dòlars tot i haver insultat el jutge de línia al torneig de Dubai

Rublev va ser desqualificat a Dubai per insultar un jutge de línia. Ara, l'ATP ha restablert els premis i els punts obtinguts a Dubai amb l'argument que la pèrdua de Rublev "seria desproporcionada"

Redacció Esport3Actualitzat

Les autoritats del tenis han reduït el càstig d'Andrey Rublev després de l'incident a Dubai, on va ser castigat per insultar un jutge de línia.

El jugador de 26 anys va increpar el jutge de línia i va ser desqualificat pel supervisor del torneig, un fet que normalment priva els jugadors de qualsevol premi en diners o punts de classificació obtinguts al torneig.

No obstant això, l'apel·lació de Rublev a l'ATP ha tingut èxit i s'ha admès que la sanció total hauria estat "desproporcionada", tot i que haurà d'abonar una multa de 36.000 dòlars.

"El comitè d'apel·lacions va concloure que, més enllà de la pèrdua del partit, les sancions habituals associades a un defecte, és a dir, la pèrdua de punts de classificació i premis per a tot el torneig, serien desproporcionades en aquest cas."

Rublev conserva així el top 5, gràcies als 200 punts de la semifinal i pot rebre també el premi en diners del torneig: 150.000 dòlars, una quantitat molt superior a la multa que haurà de pagar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Anar al contingut