Tarda de sol a l'intetrior i més núvols cap a la costa

Un front que marxa i una petita bossa d'aire fred a les capes altes atmosfèriques desafien l'anticicló aquest dissabte. Sol i núvols alternaran durant la tarda

Actualitzat

L'anticicló continua dominant a la superfície, però a les capes altes atmosfèriques tenim una petita novetat: una bossa d'aire fred es despenja des del golf de Lleó fins al nord de les Balears, i això alimentarà els núvols.

Boira, sol i núvols

El dia ha comença amb la retirada d'un front de núvols. De matinada i al principi del matí ha deixat petits plugims, que han acumulat dècimes als pluviòmetres. A banda del front, també s'han repetit alguns bancs de boira.

De cara a la tarda, els núvols estaran més retirats i les boires més aixecades en general. Es veurà més el sol cap a Lleida i el Pirineu, amb presència de més núvols residuals a les comarques de l'est de Barcelona i Girona, i també a la costa Daurada. No descartem alguna gota cap a l'extrem nord-est.

Pocs canvis tèrmics

Els valors de primera hora han pujat gairebé arreu.

Les màximes baixaran un pèl en general i pujaran una mica cap a ponent degut a la menor presència de boires. Els valors extrems no passaran dels 17 o 18º C en el millor dels casos.

I els pròxims dies...

L'anticicló persistirà, però amb presència de núvols baixos a la costa i al prelitoral de cara a diumenge i dilluns, sense descartar-ne algunes precipitacions molt minses. No es preveuen novetats importants fins a mitjans de mes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut