Cercador

S'han trobat 97 resultats per captivitat.

  • Reproducció de nàiades en captivitat
    Veure vídeo
    El medi ambient

    Reproducció de nàiades en captivitat

    Les nàiades són mol·luscs d'aigua dolça i les de l'estany de Banyoles estan envellint i tenen problemes per reproduir-se. Aturar i revertir aquest procés és un dels objectius del Projecte Estany.

  • La trenca, un ocell al límit
    Veure vídeo
    El medi ambient

    La trenca, un ocell al límit

    La trenca és l'ocell més escàs de tota la península Ibèrica. El seu futur depèn d'una quinzena de parelles que viuen en captivitat i que són la base del projecte de conservació que porta a terme el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, amb la col·laboració del Zoològic i de l'Associació d'Amics de Vallcalent -que es diu, precisament, "Trenca".

  • Espai Terra - 01/04/2011
    Veure vídeo
    Espai Terra

    Espai Terra - 01/04/2011

    Anem fins a Sant Andreu Salou, a la comarca de la Selva, per visitar una de les granges de cargols pioneres a Catalunya. La creixent demanda en el camp de la restauració ha fet que es desenvolupi la seva cria en captivitat. Veurem el procés d'engreix amb bledes i altres verdures.

  • Cens de rapinyaires
    Veure vídeo
    El medi ambient

    Cens de rapinyaires

    La reproducció en captivitat i la gestió territorial han permès que espècies com el xoriguer petit i l'esparver cendrós es recuperin. Altres rapinyaires, com l'àliga cuabarrada, pateixen les transformacions de l'entorn.

  • Reproducció assistida en les tortugues
    Veure vídeo

    Reproducció assistida en les tortugues

    Fa temps que el Centre de Recuperació d'Animals Marins, el CRAM, intenta que les tortugues babaues es reprodueixin en captivitat. Un repte complicat perquè les tortugues tenen cicles reproductius de poques setmanes. Ara, han introduït un programa de reproducció assistida pioner en el món animal.

  • El naixement de l'orca
    Veure vídeo
    InfoK

    El naixement de l'orca

    En un parc aquàtic de Tenerife, a les Illes Canàries, ha nascut la primera cria d'orca en captivitat d'Espanya. Vols veure el part en directe?

  • EN MANS D'AL-QAEDA
    Veure vídeo
    30 minuts

    EN MANS D'AL-QAEDA

    Sobreviure a les profunditats del desert del Sahel durant nou mesos ja és prou difícil, però si es passen en captivitat i en mans d'un grup terrorista afiliat a Al-Qaeda és una odissea difícil d'explicar. Encara hi ha molts secrets i silencis sobre el segrest i alliberament d'Albert Vilalta i Roque Pascual - i d'Alícia Gámez -,  però en el "30 minuts" d'aquest diumenge farem una crònica d'urgència d'aquests fets on es veuran algunes imatges inèdites i es faran públiques informacions que fins ara no s'havien descobert per no entorpir l'alliberament, que finalment s'ha aconseguit.

     

  • En mans d'Al-Qaeda
    Veure vídeo
    30 minuts

    En mans d'Al-Qaeda

    Sobreviure a les profunditats del desert del Sahel durant nou mesos ja és prou difícil, però si es passen en captivitat i en mans d'un grup terrorista afiliat a Al-Qaeda és una odissea difícil d'explicar. Encara hi ha molts secrets i silencis sobre el segrest i alliberament d'Albert Vilalta i Roque Pascual - i d'Alícia Gámez -, però en el "30 minuts" d'aquest diumenge farem una crònica d'urgència d'aquests fets on es veuran algunes imatges inèdites i es faran públiques informacions que fins ara no s'havien descobert per no entorpir l'alliberament, que finalment s'ha aconseguit.

  • Imatges de l'alliberament dels cooperants
    Veure vídeo

    Imatges de l'alliberament dels cooperants

    TV3 obté en exclusiva noves imatges de l'alliberament de Roque Pascual i Albert Vilalta, avui fa una setmana. A les imatges se'ls pot sentir parlar amb membres del Centre Nacional d'Intel·ligència sobre els nou mesos de calvari en captivitat.

  • Tortugues repatriades
    Veure vídeo
    El medi ambient

    Tortugues repatriades

    Al CRARC, el Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Masquefa, a l'Anoia, i al Centre de Reproducció de Tortugues de l'Albera de Garriguella, a l'Alt Empordà, treballen en un projecte per retornar les cries de tortuga nascudes en captivitat al país d'origen dels seus pares. Entre els centres receptors n'hi ha un a trenta quilòmetres de Dakar, al Senegal.

  • Espai Terra - 13/04/2010
    Veure vídeo
    Espai Terra

    Espai Terra - 13/04/2010

    Ens submergim entre tonyines a l'Ametlla de Mar. Salvador Sala ens explicarà com es pesca aquest peix blau i coneixerem diferents teories sobre la viabilitat de la seva cria en captivitat. Viurem l'experiència de nedar entre 2.000 tonyines vermelles.

  • El Reportatge 13/04/2010
    Veure vídeo

    El Reportatge 13/04/2010

    Dimarts ens submergirem entre tonyines a l'Atmella de Mar. Salvador Sala ens explicarà com es pesca aquest peix blau i coneixerem diferents teories sobre la viabilitat de la seva cria en captivitat. Viurem l'experiència de nedar entre 2.000 tonyines vermelles.

  • El Reportatge 13/04/2010
    Veure vídeo

    El Reportatge 13/04/2010

    Dimarts ens submergirem entre tonyines a l'Atmella de Mar. Salvador Sala ens explicarà com es pesca aquest peix blau i coneixerem diferents teories sobre la viabilitat de la seva cria en captivitat. Viurem l'experiència de nedar entre 2.000 tonyines vermelles.

  • Tonyines vermelles, al llindar de l'extinció
    Veure vídeo

    Tonyines vermelles, al llindar de l'extinció

    El 80% de les tonyines vermelles que pesquen les flotes europees es destinen al mercat japonès, que les paga a preu d'or. Tot plegat ha fet que aquests peixos estiguin sotmesos a una pressió molt forta que, per molts experts, els situa al llindar de l'extinció. Una de les opcions per recuperar aquesta espècie passa perquè es pugui reproduir en captivitat, i en això col·laboren científics del CSIC i pescadors de l'Ametlla de Mar. L'"Espai Terra" s'ha capbussat a dins de les gàbies de tonyines.

  • Reproducció de coral en captivitat
    Veure vídeo
    El medi ambient

    Reproducció de coral en captivitat

    En el medi natural, el coral és un organisme de creixement molt lent. Tant les gorgònies com els corals durs poden trigar desenes o fins i tot centenars d'anys per tenir estructures ben desenvolupades.

Anar al contingut