Campillo de Altobuey (Foto: wikimedia commons)
Campillo de Altobuey (Foto: wikimedia commons)
Conca

Un home mata el seu fill després que aquest hagués amenaçat de matar tota la família

Un home de 75 anys ha estat detingut avui després d'haver matat el seu fill d'un tret amb una escopeta de caça a Campillo de Altobuey, a la província de Conca. L'home mort havia amenaçat de matar tota la seva família.

RedaccióActualitzat
Un home de 76 anys ha estat detingut avui per la Guàrdia Civil després de, presumptament, haver matat el seu fill de diversos trets amb una escopeta de caça a Campillo de Altobuey, a la província de Conca. El cadàver s'ha trobat estès a terra al domicili familiar.

L'home mort, de 36 anys, havia amenaçat de matar tota la seva família.

Segons Las Voces de Cuenca.es Francisco López, l'alcalde del municipi ha rebut la trucada d'un dels germans del mort entre les 10 i quarts d'11 del matí. Segons l'alcalde, "el pare ha aprofitat que no hi havia ningú més a casa" per matar el fill i ha afegit que aquest "pegava els seus pares des de fa 20 anys". També ha dit que la família, el matrimoni i 3 fills "és una família de pagesos, moderada i humil, que no han causat mai problemes als veïns".

López ha confirmat que s'havia denunciat l'agressor diverses vegades, però que les denúncies sempre havien estat retirades. I ha afegit que al parricida se'l veia nerviós des de feia dies i que no dormia bé.

Agents de la Policia Judicial investiguen el succés i busquen proves per aclarir els motius del presumpte parricidi.
Anar al contingut