Un celler de Batea elabora el 'Vinum Mulsum', el primer vi elaborat segons tractats de la Roma antiga

Tarragona (ACN).- Tarragona va acollir aquest dissabte la presentació del 'Vinum Mulsum', la primera experiència d'elaboració de vi romà. Aquest projecte comença l'any 2009 quan Miquel Sunyer, viticultor de Batea; Antonio Aguilera, professor del departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona i Josep M. Vaquer, enòleg, uneixen esforços per reproduir el vi romà. La presentació del vi, dins del marc del Tarraco Viva, es va dur a terme a la Casa Canals i va ser acollida amb èxit per un públic nombrós que al final de l'acte va tenir el privilegi de tastar el nou vi, elaborat segons tractats de la Roma antiga.
Un celler de Batea elabora el 'Vinum Mulsum', el primer vi elaborat segons tractats de la Roma antiga

Un celler de Batea elabora el 'Vinum Mulsum', el primer vi elaborat segons tractats de la Roma antiga

Tarragona (ACN).- Tarragona va acollir aquest dissabte la presentació del 'Vinum Mulsum', la primera experiència d'elaboració de vi romà. Aquest projecte comença l'any 2009 quan Miquel Sunyer, viticultor de Batea; Antonio Aguilera, professor del departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona i Josep M. Vaquer, enòleg, uneixen esforços per reproduir el vi romà. La presentació del vi, dins del marc del Tarraco Viva, es va dur a terme a la Casa Canals i va ser acollida amb èxit per un públic nombrós que al final de l'acte va tenir el privilegi de tastar el nou vi, elaborat segons tractats de la Roma antiga.