Tàrrega

Un camió xoca contra un pont de l'A-2 a Tàrrega i provoca una fuita d'aigua i el tall de l'autovia

El vehcicle s'ha encastat contra el pont de serveis de l'A-2 que suporta un canal de reg i el tub que transporta l'aigua des de la potabilitzadora fins als dipòsits de la ciutat

RedaccióActualitzat

Un camió ploma que treballava a l'A-2 al terme de Tàrrega ha trencat la canonada que porta l'aigua a la capital de l'Urgell i ha inundat l'autovia A-2 en sentit Lleida. Eren més de les tres de la matinada quan el camió ploma, que feia feines de manteniment a la mateixa via, circulava amb la ploma aixecada i s'ha encastat contra el pont de serveis de l'A-2 que suporta un canal de reg i el tub que transporta l'aigua des de la potabilitzadora fins als dipòsits de la ciutat.

De l'impacte, el pont s'ha desplaçat un metre. L'alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha explicat que el camió ha desplaçat una viga del pont que creua l'autovia per on passa l'aigua que va des del canal d'Urgell a Tàrrega i ha rebentat la canonada. Segons expliquen els operaris, ha quedat a un pam de no caure damunt del camió ploma i de l'autovia. Des del primer moment, però, s'ha treballat per recol·locar el pont i reparar el trencament.

Els treballs han obligat a tallar el trànsit a l'autovia durant més de quatre hores i a desviar la circulació per l'interior de la ciutat, la qual cosa ha generat retencions. Un camió,a  més, ha arrencat els llums de Nadal i això ha obligat a redissenyar la ruta alternativa.

Tot i això, l'abastiment d'aigua als veïns de Tàrrega, més de 16.000, està garantit perquè la població té reserves suficients. 

No és la primera vegada que passa un fet similar en aquesta canonada a l'A-2.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut