Sant Pere de Rosselló

S'ensorra el campanar de l'església de Sant Pere a Rosselló

Segons han informat els Bombers, no hi ha ferits ni persones atrapades per l'esfondrament

RedaccióActualitzat

El campanar de l'església de Rosselló, al Segrià, s'ha ensorrat aquest divendres al matí. L'incident no ha deixat cap ferit, però sí que ha sorprès per la seva espectacularitat.

Algunes persones que eren a la plaça de l'església, on hi ha la parròquia de Sant Pere, han pogut viure el moment de l'esfondrament:

La periodista Pilar Garcia ha captat el moment en què s'esfondrava el campanar:


El campanar s'ha ensorrat quan passaven quinze minuts de les onze del matí. Fa quatre setmanes es va detectar una esquerda a l'estructura. No consta que s'estigués portant a terme cap actuació al campanar ni a l'església en el moment dels fets.

A les nou del matí ha caigut una llosa, i ha advertit del risc. Mitja hora abans de l'esfondrament, s'han desallotjat alguns veïns en previsió del que podria passar.

Cinc dotacions s'han desplaçat per fer tasques de sanejament i retirar les pedres que han quedat desestabilitzades ja que encara hi ha risc de més despreniments.

L'esfondrament ha causat una fuita de gas que ha estat aturada al cap d'uns minuts. Els Mossos d'Esquadra també s'han desplaçat al lloc per col·laborar en les tasques de seguretat.

Així ha quedat el campanar:

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut