madeleine
Imatge de com podria ser la nena ara. (Foto: Twitter Metropolitan Police)
Londres

Scotland Yard creu que Madeleine McCann podria serviva

La nena anglesa Madeleine McCann, desapareguda a l'Algarve fa cinc anys, podria estar viva. Aquesta és almenys la hipòtesi amb què treballa Scotland Yard. La policia anglesa ho ha anunciat en roda de premsa aquest dimecres i ha difós una foto del que podria ser ara l'aspecte físic de la petita.

RedaccióActualitzat
L'inspector encarregat de la revisió del cas, Andy Redwood, ha explicat que hi ha 37 agents que hi treballen i que han detectat 195 vies d'investigació. Espera que la policia portuguesa, que va tancar el cas el 2008, el reobri.

La policia britànica ha rellançat ara fa un any les investigacions sobre Madeleine, que el maig faria nou anys. L'inspector que porta el cas diu que el nou examen de Scotland Yard de la documentació de què ja disposaven els aporta nova informació. Segons Redwood, no es pot descartar que Madeleine fos raptada i encara estigués viva. També ha deixat oberta la possibilitat que Madeleine creués la frontera entre Portugal i Espanya.

La policia britànica aspira a contactar amb tothom que pugui tenir alguna informació sobre la petita, que va desaparèixer ara fa cinc anys.

Anar al contingut