Rajoy, en roda de premsa després del Consell de Ministres extroardinari. 07/09/2017 (horitzontal)
Rajoy, en roda de premsa després del Consell de Ministres extroardinari. 07/09/2017 (horitzontal)

Rajoy cancel·la el seu viatge a la cimera europea de Tallinn

Entre la negociació dels pressupostos i la convocatòria de referèndum, La Moncloa assegura que no és la millor setmana perquè Rajoy estigui fora del país

Actualitzat

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, no assitirà a la trobada de caps d'estat europeus que es farà dijous i divendres a Estònia. La complicada negociació dels pressupostos i la situació de Catalunya han fet que Rajoy decidís cancel·lar el viatge.

La cita dels líders europeus començarà dijous amb un sopar i La Moncloa assegura que no és la millor setmana perquè el president de l'executiu estigui fora del país. La cimera de Tallinn té lloc dos dies abans de la convocatòria de referèndum a Catalunya.

Dissabte acabarà el termini perquè es presenti al Congrés dels Diputats el projecte de pressupostos. En un primer moment, l'executiu de Rajoy comptava aprovar-los divendres passat, però la complicació de la negociació amb el PNB ha fet que finalment hagi d'esgotar el termini. Si el president espanyol hagués estat divendres a Tallinn, els pressupostos s'haurien tramitat sense que ell presidís la reunió del consell de ministres.

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut