Segrià

Presó incondicional per a l'acusat de cremar amb gasolina dos joves a Lleida

El veí de Lleida acusat de cremar dos joves a l'interior d'un cotxe ha declarat al matí al jutjat d'instrucció número 1 de la capital del Segrià. En la seva declaració, el detingut, que anava amb crosses i tenia la mà dreta embenada per les cremades que es va fer, ha reconegut els fets. La magistrada n'ha decretat presó incondicional. Se l'acusa de dos intents d'assassinat després que va ruixar les víctimes amb gasolina i va fugir. Després de tres dies de recerca, aquest dimecres es va entregar a la policia. Dels dos ferits, un continua ingressat molt greu per les cremades que té a tot el cos.

Actualitzat
El veí de Lleida Manuel M.P., de 48 anys, que presumptament va ruixar amb gasolina i va calar foc a un cotxe amb dos joves al seu interior diumenge passat al passeig de Ronda de Lleida, ha quedat en presó incondicional, segons que han confirmat fonts judicials.

Després de tres dies d'intensa recerca, Manuel M.P. es va lliurar dimecres als Mossos d'Esquadra en no suportar la pressió policial a la qual estava sotmès i un dia després ha declarat davant del jutge.

Els ocupants del vehicle incendiat van patir cremades de gravetat i van haver de ser evacuats en helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, on un d'ells continua ingressat en estat crític amb cremades al 83% del cos, mentre que l'altre evoluciona favorablement.
Anar al contingut