Los Angeles

Mor als 48 anys David Mills, guionista de "The Wire"

David Mills, guionista de sèries com "The Wire" i "Urgencias" i guanyador de dos premis Emmy, ha mort als 48 anys a causa d'un aneurisma cerebral, segons ha informat la cadena de televisió HBO. Mills va caure malalt dimarts a la nit a Nova Orleans al set de la nova sèrie d'HBO, "Treme", segons han informat fonts relacionades amb la producció en un comunicat de la cadena. El guionista va perdre la consciència i va morir en un hospital, on, segons els metges, aparentment va tenir un aneurisma cerebral, segons explicava el document.

Actualitzat
Mills va participar entre el 2006 i el 2008 a "The Wire" (HBO), una sèrie creada pel periodista David Simon que donava una visió descarnada del comerç de drogues, la força policial, el negoci dels diaris i la burocràcia a Baltimore. La cadena de televisió per la qual treballava el guionista ha emès un comunicat on es mostra "profundament entristida per la sobtada mort del nostre estimat amic i col·lega David Mills".

Prèviament, Mills havia escrit per al diari "The Washington Post" a començaments de la dècada dels noranta. En aquesta dècada també va participar en la creació de les sèries policíaques "Policies de Nova York" i "Homicide: Life on the Street" i en la sèrie mèdica "Urgencias".

L'últim projecte de Mills era la sèrie "Treme", que tractava sobre Nova Orleans la vigília de l'huracà "Katrina", el 2005. El programa que va produir al costat de Simon s'estrenarà l'11 d'abril.

Mills va rebre un parell de premis Emmy el 2000 per la seva tasca a la minisèrie "The Corner", també de Simon. El guionista, nascut a Washington DC, però que va viure durant els seus últims anys a Los Angeles, tenia tres germans, Blanche Carroll, Gloria Johnson i Franklin Mills.
Anar al contingut