Copa del Rei

L'Osasuna capgira l'eliminatòria contra el Sevilla i jugarà una de les semifinals de la Copa

L'Osasuna ha superat el Sevilla (3-1) en el partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei. Una victòria que classifica l'equip navarrès per jugar les semifinals, tot i que en el partit d'anada l'equip andalús es va imposar (2-1). Numància i Atlètic de Madrid han empatat a zero el partit d'anada de quarts de final. L'encontre no ha tingut gaires ocasions de gol, però els jugadors madrilenys han sortit satisfets del resultat final. L'eliminatòria es resoldrà al Vicente Calderón.

L'Osasuna ha capgirat la derrota en el partit d'anada dels quarts de final i s'ha classificat per a una de les semifinals de la Copa del Rei. Els de Pamplona han derrotat el Sevilla per 3 gols a 1. Valdo, en el minut 21, ha marcat el primer. Ja en la segona part, Cuéllar ha marcat el segon i ha donat la volta a l'eliminatòria. En el minut 88 Muñoz sentenciava el partit amb el tercer gol de l'equip navarrès, i Makukula ja en temps afegit ha marcat l'únic gol del Sevilla. Atlètic de Madrid i Numància es jugaran un lloc en les semifinals el dia 16, en el partit de tornada que es jugarà al Vicente Calderón. El partit d'anada ha ofert molt poc futbol. El camp del Numància, Los Pajaritos, continua estant en molt mal estat, i això impedeix gairebé fer quatre passades seguides. Amb aquests condicionants, i amb l'afegit que el Numància tenia més precaucions defensives que no pas ganes d'anar-se'n endavant, el resultat semblava cantat: zero a zero, i l'eliminatòria, pendent del que passi d'aquí a quinze dies a l'estadi del Manzanares.