París

L'expresident francès Jacques Chirac, operat del cor

L'expresident francès Jacques Chirac ha estat operat per implantar-li un marcapassos. La intervenció, qualificada de benigna pels metges, ha acabat amb èxit, i va ser decidida fa uns dies després d'un examen clínic a l'excap d'Estat francès. Chirac, que va presidir França entre els anys 1995 i 2007, va ser hospitalitzat el setembre del 2005 durant una setmana per un petit accident vascular, una intervenció que no li va deixar seqüeles.

Actualitzat

L'any passat i després de 42 anys de servei públic, Jacques Chirac va decidir posar fi a la seva carrera política i no presentar-se de nou a les eleccions presidencials que va guanyar Nicolas Sarkozy. En aquest temps com a polític, Chirac va ocupar durant 12 anys el càrrec de cap d'Estat i va estar dos mandats com a primer ministre, a més de treballar altres exercicis com a ministre i de 18 anys exercint d'alcalde de París.

Actualment, Chirac està dedicat a la fundació per al desenvolupament sostenible i el diàleg de cultures que va crear en abandonar l'Elisi.

Anar al contingut