El premi reconeix les millors pràctiques en protecció de la natura i la cultura (National Geographic)
El premi reconeix les millors pràctiques en protecció de la natura i la cultura (National Geographic)
Berlín

La Vall d'Aran, finalista dels World Legacy Awards de la National Geographic Society

El premi se l'ha endut finalment l'illa d'Aruba. La Vall d'Aran competia també amb Delaware North Yosemite, als Estats Units

Actualitzat

La Vall d'Aran era una de les finalistes dels World Legacy Awards, que organitza la National Geographic Society i la fira de turisme ITB de Berlín, però no ha pogut ser. El guanyador ha estat l'illa d'Aruba per la seva aposta per les energies renovables. L'altre competidor era Delaware North Yosemite als Estats Units.

Els premis s'entregaven aquest dijous i destacaven les destinacions, organitzacions i empreses que treballen en la transformació de la indústria turística i potencien el turisme sostenible.

La Vall d'Aran ha arribat a la final en l'apartat Destination Leadership, que premia les millors pràctiques en la protecció de la natura i la cultura, i la destinació que treballa amb els seus visitants per sensibilitzar-los en la protecció del medi ambient. La Vall d'Aran va passar una primera selecció entre 150 candidats i una segona entre quinze, d'on van ser triats només tres.

 

 

Anar al contingut