L'emissió és de bons a un i dos anys i a un interès del 4.75% i del 5,25%.
L'emissió és de bons a un i dos anys i a un interès del 4,75% i del 5,25%.
Barcelona

La Generalitat amplia fins als 4.000 milions d'euros l'emissió de bons

La Generalitat ha decidit ampliar fins a 4.000 milions d'euros l'emissió de bons minoristes. La bona rebuda que han tingut els 3.700 milions d'euros de la primera emissió han fet que el govern català ampliés la venda de bons. Segons la conselleria d'Economia, en les dues setmanes i dos dies que fa que són a la venda els bons, se n'ha col·locat un 98,2%. l'equivalent a més de 3.500 milions d'euros.

Actualitzat
Els bons de la nova emissió, que s'amplia així fins al màxim previst, es farà a un i dos anys, amb una rendibilitat del 4,75% i el 5,25%, respectivament.

El portaveu del govern català, Francesc Homs, ha recordat que l'ampliació era una opció que l'executiu preveia "perquè la demanda objectivament existeix", cosa que, segons la seva opinió, demostra la confiança dels ciutadans en la Generalitat.

L'emissió ha de servir per refinançar el deute de la Generalitat i el seu desemborsament està previst per al 21 de novembre, data en què acaba i es liquida l'emissió de l'any passat realitzada pel tripartit.
Anar al contingut