Ciclisme

Kittel guanya als Camps Elisis en la coronació de Froome al Tour de França

L'alemany Marcel Kittel va ser el més ràpid en l'esprint de l'última etapa del Tour, en el passeig d'honor pels Camps Elisis que va tancar l'edició del centenari de la cursa. L'etapa es va disputar cap al vespre, en un horari en què els corredors van veure com el recorregut pels carrers de París s'il·luminava al seu pas. El campió del centenari, Chris Froome, va travessar la línia de meta al costat dels altres membres del seu equip.

Actualitzat
L'alemany Marcel Kittel va ser el més ràpid en l'esprint de l'última etapa del Tour, en el passeig d'honor pels Camps Elisis, que va tancar l'edició del centenari de la cursa. L'etapa es va disputar cap al vespre, en un horari en el què els corredors van veure com el recorregut pels carrers de París s'il·luminava al seu pas.

El velocista de l'equip Argos va aconseguir la quarta victòria en aquest Tour, la qual cosa el confirma com el millor de la seva especialitat en aquesta ronda, davant del seu compatriota André Greipel i de tot un clàssic dels esprints, el britànic Mark Cavendish.

El campió del centenari, Chris Froome, va travessar la línia de meta al costat dels altres membres del seu equip, l'Sky, tots agafant-se les espatlles simbolitzant una abraçada. Els seus acompanyants al podi van ser el colombià Nairo Quintana, segon, i el català Joaquim "Purito" Rodríguez, tercer.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut