Eurocopa

Itàlia és a un pas de l'eliminació en no passar de l'empat a un contra Suècia

Itàlia i Suècia han empatat a un en un partit molt emocionant i amb moltes alternatives. Els italians han dominat amb claredat la primera meitat i, en el minut 37, Cassano ha fet l'1-0 amb un cop de cap després d'una centrada de Panucci. En la represa, Trapattoni ha començat a introduir canvis defensius en el seu equip i els suecs s'han llançat a buscar l'empat. A cinc minuts per al final, Ibrahimovic, amb una rematada espectacular d'esperó, ha fet l'empat definitiu, un resultat que deixa Itàlia molt a prop de l'eliminació.

La selecció italiana ha mostrat símptomes de millora després del decebedor empat del debut contra Dinamarca. Amb la baixa del sancionat Totti, per una escopinada al danès Poulsen, Trapattoni ha apostat per Pirlo i Cassano en l'onze titular i els canvis li han donat resultat. Itàlia ha dominat amb claredat la primera meitat i, després de desaprofitar algunes ocasions per marcar, Cassano, en el minut 37, ha fet l'1-0 amb un cop de cap després d'una centrada de Panucci. En la segona meitat, els suecs han mirat de reaccionar, encara que els seus davanters no han estat tan encertats com en el partit contra Bulgària. A mesura que han anat passant els minuts, Itàlia ha començat a recular amb els canvis defensius de Trapattoni i Suècia ho ha aprofitat per buscar el gol de l'empat. A cinc minuts per al final, Ibrahimovic, amb una espectacular rematada d'esquena a la porteria, ha fet el gol de l'empat definitiu, un resultat que deixa els suecs a un pas de la classificació per als quarts de final, mentre que els italians hauran de guanyar Bulgària en l'últim partit per mantenir opcions. Els italians són a un pas de l'eliminació.