Inaguarció electrolineres pàrquing TV3

Instal·lació de sis electrolineres al pàrquing de TV3

Els sis punts de càrrega per a vehícles elèctrics, instal.lats al pàrquing de TV3 a Sant Joan Despí, funcionen des de finals de desembre. La instal·lació s'ha fet gràcies al conveni entre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per incentivar l'ús dels vehicles elèctrics i la mobilitat sostenible. L'AMB ha finançat els punts de càrrega i la CCMA assumeix la gestió i el manteniment de les electrolineres juntament amb el cost de l'energia, durant el primer any.

El nou servei està a l'abast de tots els treballadors de la CCMA que utilitzen cotxe elèctric o híbrid que es pugui endollar. La prova pilot també serveix de model als grans centres de treball i polígons de l'àrea metropolitana amb una nombrosa flota de vehicles.   

"Aquestes noves infraestructures suposaran una empenta per als treballadors que optin pel vehicle elèctric com a mode de transport per accedir a la feina, permetent-ne la recàrrega in situ i facilitant el canvi d'hàbits vers una opció més neta i sostenible", segons  el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, Antoni Poveda.

Andreu Martínez, director d' Estratègia Corporativa i Recursos Humans de la CCMA, agraeix a l'AMB  el suport per a dur a terme aquest projecte pioner:  "Com a empresa pública, a la CCMA estem satisfets de formar part d'aquest projecte de l'AMB que demostra el nostre compromís amb els valors de sostenibilitat i respecte pel medi ambient i, alhora, ens permet avançar-nos i donar exemple en el foment d'una mobilitat més neta",

Anar al contingut