Fórmula 1

Hamilton prepara a l'aeròdrom de Maó l'aerodinàmica de l'MP4-23 per fer-lo més competitiu

A Lewis Hamilton se li ha girat molta feina. La seva pretemporada no està sent tan bona com voldria, perquè, de moment, Ferrari està guanyant la partida a McLaren i perquè el seu company, Heikki Kovalainen, està obtenint millors resultats que ell. Per això, ja han sorgit algunes veus que asseguren que, sense Alonso evolucionant els monoplaces, els McLaren -i Hamilton, concretament- ho tindran més complicat per posar a punt els vehicles. De moment, l'anglès treballa l'arodinàmica i l'acceleració del seu cotxe a l'aeròdrom de Maó.

Actualitzat

McLaren segueix l'estela de Ferrari en la pretemporada i si fa uns dies eren les bales vermelles les que s'entrenaven a Maó avui és l'equip anglès el que treballa a les Balears. Lewis Hamilton s'ha trobat fins ara amb més problemes dels previstos i des d'aquest dilluns està preparant proves d'aerodinàmica i acceleració a l'aeròdrom de la capital menorquina. La instal·lació posseeix la recta tancada més llarga d'Europa i amb dos quilòmetres és perfecte per avaluar aquests paràmetres dels cotxes.

S'haurà de veure, però, com se'n surt el pilot anglès, ja que els discrets resultats que ha aconseguit fins ara, ja han motivat que sorgissin veus qüestionant les habilitats de Hamilton per fer evolucionar els vehicles. Sabrà fer l'anglès la feina fosca que l'any passat va fer Alonso?

Anar al contingut