Guardiola durant l'entervista amb Rupert Stadler (Foto: Autopista.es)
Barça

Guardiola diu que la derrota contra el Chelsea de 2012 va propiciar la seva marxa del Barça

L'exentrenador del Barça confessa, entre altres coses, que va veure's incapaç d'aixecar l'equip després de la derrota contra el Chelsea a l'eliminatòria de Champions del 2012.

Actualitzat

L'exentrenador del Barça confessa, entre altres coses, que va veure's incapaç d'aixecar l'equip després de la derrota contra el Chelsea a l'eliminatòria de Champions del 2012: "Si ja no pots motivar els teus jugadors, com a entrenador saps que ha arribat el moment d'anar-se'n." En aquesta mateixa línia Pep Guardiola assegura que liderar un equip exigeix molta energia, i és per això que va decidir prendre's un any sabàtic.

En aquesta entrevista organitzada per Audi, entre Pep Guardiola i Rupert Stadler, director general de la firma alemanya, també es parla de la pressió que suposa entrenar un equip gran, la pressió que imprimeix tant la premsa com l'afició, fins i tot la que s'origina per la competitivitat de la plantilla: "Cada cop que deixava assegut Messi, Barcelona era un clamor". Finalment, en relació amb la seva arribada a Munic, Guardiola diu que va parlar amb Karl-Heinz Rummenigge i amb Uli Hoeness el 2011: "L'èxit del Bayern no es podia preveure en aquell moment. Però el repte per mi era senzillament entrenar un nou equip".  

Anar al contingut