Imatge de la població de Taftanaz, completament destruïda
Els bombardejos del règim de Bashar al-Assad han destruït completament poblacions senceres com Taftanaz (Foto: EFE)
Damasc

Els rebels sirians alliberen dos russos i un italià segrestats el desembre

El Ministeri d'Afers Estrangers rus ha informat que els rebels sirians han alliberat aquest dilluns tres ostatges, dos russos i un italià, que estaven segrestats des del mes de desembre.

RedaccióActualitzat
Aquest dilluns, els rebels sirians han alliberat dos russos i un italià segrestats el desembre, segons informa el Ministeri rus d'Afers Estrangers. En un comunicat, Moscou assenyala que els ciutadans russos Víctor Gorélov i Abdessatar Hassun, i l'italià Mario Belluomo, segrestats el dotze de desembre a la carretera entre les ciutats d'Homs i Tartus, a l'oest de Síria, han estat alliberats a canvi de guerrillers capturats.

La cancelleria russa ha indicat que els tres segrestats, que treballen en una foneria d'acer a prop d'Homs, estan bé de salut. Gorélov i Hassun els han traslladat a l'ambaixada de Rússia a Damasc, i Belluomo, un enginyer especialitzat en electrònica de Catània, Sicília, l'han lliurat a les autoritats italianes.

En relació amb el conflicte sirià, el ministre de Defensa israelià, Ehud Barak, ha afirmat que la caiguda del règim de Bashar al-Assad pot ser imminent. Mentrestant, Israel prepara la construcció d'una tanca divisòria de 60 quilòmetres a la frontera entre tots dos països. Des del començament del conflicte ja hi ha hagut prop de 70.000 morts.










Anar al contingut