Imatge del tancament de la persiana d'accés al bar de Reus on van entrar a robar dos lladres. Imatge publicada el 28 de setembre del 2017. (Hor…
Imatge del tancament de la persiana d'accés al bar de Reus on van entrar a robar dos lladres. Imatge publicada el 28 de setembre del 2017. (Horitzontal)

Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes que acabaven de robar en un bar a Reus

Actualitzat

ACN Reus.-Els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada de dimecres dos veïns de Reus, de 28 i 44 anys i de nacionalitat marroquina, com a presumptes autors d'un robatori amb força en un bar de la capital del Baix Camp, d'on es van endur diners de la caixa enregistradora. Cap a les 1:40 hores de la matinada, la policia va rebre un avís en relació a una alarma activada en un bar del carrer Sardana de Reus. La informació afegia una breu descripció de les dues persones que s'observaven a través del sistema d'enregistrament d'imatges de seguretat. Tres dotacions policials es van adreçar immediatament al lloc dels fets i una d'elles va aconseguir interceptar a un dels lladres a prop de la plaça Pastoreta. L'altre autor dels fets va ser localitzat per agents de paisà a poca distància del bar i, en ser detectat, va intentar fugir sense aconseguir-ho. Els dos detinguts acumulen 21 antecedents per diversos delictes.

Els agents van comprovar que els autors dels fets van forçar el tancament de la persiana d'accés al bar fent palanca i, un cop dins, van sostreure diners de la caixa enregistradora.Entre els objectes que duien els lladres, la policia va localitzar un parell de guants negres i un tornavís de 30 centímetres de llarg que suposadament havia estat l'emprat per forçar l'accés al bar. Els detinguts han passat aquest dijous a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que n'ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

Anar al contingut