El Reial Madrid reacciona i iguala a una victòria la final de la Lliga Endesa contra un Barça sempre a remolc (87-78)

El Reial Madrid ha igualat a 1 la final del "play-off" pel títol de la Lliga Endesa de bàsquet contra el Barça després de guanyar el segon partit de l'eliminatòria per 87-78. Rudy Fernández i Brad Oleson, amb 17 punts cadascun, han estat els màxims anotadors del matx. El tercer partit de la final serà dimarts que ve al Palau Blaugrana, a un quart de vuit del vespre, en directe per TV3.

Els de Pablo Laso han sortit molt més endollats que divendres i han dominat a la primera meitat, en què gairebé sempre han anat al davant en el marcador. El Barça, molt desencertat en atac i amb mals percentatges en el tir, ha vist com al descans ja ha arribat amb un desavantatge de 10 punts (40-30).

Oleson manté l'esperança

La reacció blaugrana tampoc no ha acabat d'arribar en l'inici de la represa i els de Xavi Pascual no trobaven la manera d'aturar els blancs, que han tingut un avantatge màxim de 15 punts. Tot i anar sempre a remolc, el Barça no ha abaixat mai els braços i ha continuat lluitant fins al final.

La inspiració ofensiva de Brad Oleson ha tornat a posar el Barça amb opcions reals de guanyar el partit. Només una nova onada ofensiva dels blancs liderada per la lluita de Felipe Reyes i el discutit criteri arbitral a l'hora de xiular les faltes personals han acabat de decantar la balança. El tercer partit de la final serà dimarts que ve al Palau Blaugrana, a un quart de vuit del vespre, en directe per TV3.