Ángel María Villar
Ángel María Villar, escortat per membres de la guàrdia civil el dia de la seva detenció
Madrid

Ángel María Villar ingressa a la presó de Soto del Real

El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol i el seu fill, acusats de corrupció, han ingressat a la presó de Soto del Real juntament amb el número dos de l'organisme

RedaccióActualitzat

El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, ha ingressat aquest dijous al vespre a la presó de Soto del Real. El jutge Santiago Pedraz ha ordenat presó incondicional i sense fiança per a Villar i el seu fill Gorka, detinguts aquesta setmana per presumpta corrupció.

El magistrat justifica la decisió per la gravetat dels delictes que se'ls imputen, perquè els veu possibilitat de fugir per la seva "gran capacitat econòmica" i capacitat d'obstaculitzar la investigació.

La Fiscalia Anticorrupció havia demanat l'ingrés en presó provisional i sense fiança per a Villar i el seu fill Gorka per un possible perjudici de 45 milions d'euroscom a mínim, a les arques de l'organisme.

A Villar i el seu fill, se'ls investiga per administració deslleial, apropiació indeguda, estafa, falsedat documental i corrupció entre particulars.

Villar va ser detingut dimarts en el marc de l'operació Soule, que investiga les contraprestacions per la celebració de partits de la selecció espanyola de futbol.

El jutge Pedraz també ha enviat a la presó el president de la federació de Tenerife i vicepresident de la RFEF, Juan Padrón. Pel que fa al secretari d'aquest organisme, Ramón Hernández, li ha imposat una fiança de 100.000 euros per eludir la presó.

Tots quatre detinguts han declarat aquest dijous a l'Audiència Nacional.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut