Barcelona

El Gran Recapte aconsegueix recollir més de 4.000 tones d'aliments, segons un primer balanç

En aquests dos dies de Gran Recapte es recull el 20% de menjar que els bancs d'aliments reparteixen cada any

RedaccióActualitzat

Cap de setmana de Gran Recapte, que, segons un primer balanç, ha aconseguit recollir més de 4.000 tones d'aliments per a les persones necessitades. Aquest és el càlcul que fan els responsables del Banc dels Aliments amb les dades recollides fins a les 7 del vespre. Aconseguiran així, en aquesta vuitena edició, una xifra d'aliments recaptats similar a la de l'any passat.

La recollida va començar divendres, però encara es poden donar aliments fins a les 9 o les 10 de la nit als punts de recollida: 2.500 supermercats i mercats de 350 municipis de tot Catalunya. Milers de quilos d'aliments ja han arribat a la nau de la Zona Franca cedida pel Parc Logístic. Allà es treballa sense descans per classificar-los, perquè puguin ser repartits.

Més de 26.500 voluntaris s'han sumat a aquesta cita solidària, per recollir el que més falta fa: oli, llet, conserves de carn i peix i aliments per a infants.

En aquests dos dies de Gran Recapte es recull el 20% de menjar, que els bancs d'aliments reparteixen cada any a unes 235.000 persones necessitades de Catalunya.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut