El director de l'Oficina Econòmica de La Moncloa, Álvaro Nadal.
El director de l'Oficina Econòmica de La Moncloa, Álvaro Nadal.
Madrid

El govern espanyol es mostra optimista i diu que té la recepta per sortir de la crisi

El nou assessor econòmic del president Mariano Rajoy, que ha pres possessió del càrrec aquest matí, assegura que té les receptes per sortir de la crisi. Álvaro Nadal, el nou director de l'Oficina Econòmica de la presidència, ha volgut llançar un missatge optimista i, tot i advertir dels problemes econòmics, confia superar-los.

RedaccióActualitzat
Nadal ha explicat que ja s'ha fet una feina prèvia i que la que queda per fer s'ha de començar a fer ara. També ha dit que aquesta feina la liderarà "Mariano Rajoy, que sap el què és liderar un partit a l'oposició en situacions molt difícils".

Nadal ha volgut tranquil·litzar la ciutadania i, sense amagar que la situació és "la pitjor que un govern ha hagut d'afrontar en termes econòmics a la història de la nostra democràcia", ha assegurat que el nou govern té les idees clares pel que fa a l'àrea econòmica.

Nadal serà un dels dos homes de confiança de Rajoy a La Moncloa. L'altre és el català Jorge Moragas, que també ha pres possessió del nou càrrec com a director del gabinet de la Presidència.


Anar al contingut