L'Hospitalet de Llobregat

Dos ferits, un d'ells greu, per una explosió d'ampolles de gas a l'Hospitalet de Llobregat

RedaccióActualitzat

Una explosió al carrer Carmen Amaya, del barri del Gornal, de l'Hospitalet de Llobregat ha deixat dues persones ferides. Un dels ferits, de 28 anys, està greu i ha estat ingressat a l'Hospital de Bellvitge. L'altra persona ha estat atesa al mateix lloc dels fets.

Els Bombers han rebut l'avís dels fets cap a les 16.55 h i tres dotacions de bombers, així com patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local s'han desplaçat fins a aquest edifici. L'explosió ha passat en un pis d'un edifici de quatre plantes quan hi ha hagut una deflagració d'ampolles de gas.

Segons sembla, un dels ferits estava intentant carregar el seu encenedor amb el gas d'una bombona mentre que l'altra estava fumant al balcó. En encendre el cigarret hi ha hagut una explosió i el jove que era al balcó ha sortit disparat i ha caigut quatre pisos avall. Aquest ferit és el que es troba es estat greu.

La deflagració ha afectat els envans de la part interior de l'habitatge i el balcó exterior. Els veïns de l'edifici no han hagut de ser desallotjats. Les primeres inspeccions apunten que no s'han detectat danys estructurals però si afectació a l'interior del pis i el balcó.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut