Caixes de roba trobades en un magatzem de Sant Boi de Llobregat. Pla general del magatzem fet l'octubre del 2016. (Horitzontal)
Caixes de roba trobades en un magatzem de Sant Boi de Llobregat. Pla general del magatzem fet l'octubre del 2016. (Horitzontal)

Detenen dos homes per sostreure d'una coneguda empresa tèxtil catalana 60.000 euros en roba

ACN Barcelona.-Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat, 14 d'octubre, dos homes de nacionalitat espanyola, de 29 i 44 anys i veïns de Sant Boi de Llobregat i La Palma de Cervelló, per robar unes 500 caixes de material tèxtil d'una coneguda marca tèxtil catalana. Segons ha pogut confirmar l'ACN, es tracta de la companyia Mango i la roba sostreta tenia un valor aproximat de 60.000 euros. La policia també investiga un tercer home de 44 anys i veí de Sant Vicenç dels Horts per la seva presumpta participació en els fets. Els arrestats han quedat en llibertat amb càrrecs a l'espera de celebració de judici. La investigació continua oberta i els Mossos no descarten més detencions.

La investigació va començar arran de la denúncia del gerent d'una empresa logística de Sant Boi de Llobregat que havia detectat que en els seus magatzems faltaven 29 palets, carregats amb unes 500 caixes de roba.Els agents van visionar les imatges de les càmeres de seguretat de l'empresa i van corroborar que uns dies abans un dels treballadors del moll de càrrega i descàrrega pujava en un camió els palets amb el material tèxtil sense permís.En les imatges, els investigadors van observar que el camió entrava a les 17.29 hores per carregar i vint minuts després, a les 17.49 hores, marxava per la porta de les instal·lacions amb rapidesa. D'aquesta manera, el conductor del camió sortia de les instal·lacions sense lliurar cap justificant.Davant d'aquestes proves, el 14 d'octubre els investigadors van detenir al treballador del moll, aprofitant que estava citat per a signar el seu acomiadament, que ell mateix havia demanat. Un cop detingut, l'home va ser traslladat a la comissaria.Els agents també van localitzar el conductor del camió, que en tot moment va col·laborar amb la policia. L'home desconeixia que la càrrega que transportava acabava de ser sostreta i, seguint instruccions dels ara detinguts, la va transportar fins a una nau industrial de Molins de Rei.El conductor va accedir a acompanyar als investigadors fins a aquesta nau industrial, on van contactar amb el seu propietari, que va quedar investigat per la seva presumpta participació en els fets.Finalment i gràcies a les gestions fetes pels agents, van aconseguir recuperar la mercaderia, que estava amagada en un segon magatzem industrial del mateix municipi a l'espera de la seva posterior revenda.Els investigadors van detenir, el mateix divendres 14 d'octubre, el responsable de la segona nau per un delicte de furt.Els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs a l'espera de celebració de judici. La investigació continua oberta i la policia no descarta més detencions.

Anar al contingut