Inés Arrimadas i Juan Carlos Girauta, aquest matí a Madrid amb Francisco Fernández Marugán, defensor del Poble interí (EFE)
Inés Arrimadas i Juan Carlos Girauta, aquest matí a Madrid amb Francisco Fernández Marugán, defensor del poble interí (EFE)
Madrid

Cs demana empara al defensor del poble: "Ens sentim abandonats per la Generalitat"

Inés Arrimadas acusa el síndic de greuges de ser el "síndic del procés"

RedaccióActualitzat

Ciutadans ha presentat aquest dijous una queixa al defensor del poble per demanar la seva empara. L'han presentada la líder a Catalunya, Inés Arrimadas, i el portaveu del partit al Congrés, Juan Carlos Girauta.

Després de reunir-se amb el defensor del poble interí, Francisco Fernández Marugán, Arrimadas ha assegurat que els ciutadans que ella representa se senten abandonats per l'administració autonòmica catalana.

La líder de Ciutadans ha assegurat que abans van presentar la queixa al síndic de greuges, que, ha dit, "s'ha portat com a síndic del procés":

"Ens sentim abandonats per la Generalitat de Catalunya. No ens han defensat, no ens han representat, no han tingut en compte ni tan sols que hi havia més de mitja Catalunya que no volia seguir aquest camí. I hem anat primer al síndic de greuges que, evidentment, s'ha portat com a "síndic del procés" i no com a síndic del poble."

 

En referència a la crisi política relacionada amb la simbologia dels llaços grocs, Arrimadas ha assegurat que no és Ciutadans qui trenca la convivència a Catalunya:

"Esclar que cal recuperar la convivència. El que no acceptaré és que es digui que qui treu un llaç és qui està trencant la convivència. No, qui trenca la convivència és qui diu que més de mitja Catalunya no és Catalunya, perquè són espanyols vivint a Catalunya."

"No ens quedarem a casa callats, no em poden demanar que després de guanyar les eleccions em quedi a casa veient a Torra dient que cal atacar l'Estat i veient que a les festes de determinats pobles, en el programa de les festes, hi hagi un llaç groc."

ARXIVAT A:
Procés catalàCs
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut