Catalunya Música oferirà dilluns en directe el concert del violoncel·lista Jean-Guihen Queyras que obre la temporada Palau 100 Cambra

El dilluns 7 de setembre, a les 20.30

Actualitzat

El dilluns 7 de setembre, a les 20.30, Catalunya Música connectarà amb el Palau de la Música Catalana per transmetre el recital de l'eminent violoncel·lista Jean-Guihen Queyras i del pianista Alexander Melnikov, que interpretaran la integral de les Sonates per a violoncel i piano de Ludwig van Beethoven. Aquest concert és el primer de la temporada Palau 100 Cambra. Forma part de la Temporada de Festivals d'Estiu de la Unió Europea de Radiodifusió i també serà emès en directe per la Ràdio Polonesa i la Radiotelevisió Sèrbia. En diferit, també l'emetran 5 emissores més de Letònia, Romania, República Txeca, Holanda i Grècia. Els comentaris de la transmissió els farà Pilar Subirà.

Jean-Guihen Queyras ha aconseguit situar-se a la primera línia dels millors violoncel·listes del món. La seva tècnica depurada i la seva extraordinària musicalitat l'han convertit en un dels intèrprets més versàtils de la seva generació.

El dilluns 7 de setembre, amb l'acompanyament del pianista rus Alexander Melnikov (amb qui forma duet estable) Queyras oferirà una lectura dinàmica i contrastada de la integral de les Sonates per a violoncel i piano de Ludwig van Beethoven. Menys conegudes que les sonates per a violí i piano, les cinc sonates per a violoncel i piano de Ludwig van Beethoven tenen una profunditat i una bellesa incomparables. De ben segur que Queyras i Melnikov n'oferiran una interpretació memorable.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

 

Anar al contingut