Santiago de Compostel·la

Blanco recorda a l'Església que els ministres d'Aznar s'han divorciat més que els de Zapatero

La precampanya electoral ja fa dies que està en marxa i qualsevol exemple és bo per carregar contra l'"enemic", fins i tot el nombre de divorcis que hi ha hagut als consells de ministres d'Aznar i de Zapatero. El secretari d'Organització del PSOE ha recordat que entre els ministres del govern d'Aznar hi va haver més divorciats que en l'actual executiu, en un missatge dirigit a una Església catòlica que durant aquesta legislatura ha aparegut diverses vegades de la mà del PP per criticar polítiques del govern.

Actualitzat
La vida privada de les persones pot ser una arma de doble tall en política si el guió així ho exigeix. En aquesta ocasió el nombre de ministres que van posar fi als seus matrimonis durant el govern de José María Aznar li ha anat com l'anell al dit al PSOE per criticar l'actitud "hipòcrita" d'aquesta formació, segons ells, en sumar-se a iniciatives de l'Església catòlica a favor de la defensa de la família cristiana.

Parlant del concepte de família, José Blanco assegura que quan el PP hi fa referència "parlen de les seves famílies i els importa un rave la resta de les famílies humils i treballadores". El secretari d'Organització socialista ha arribat a aquesta conclusió després de destacar que Rajoy va criticar la proposta del PSOE d'incrementar 200 euros el salari mínim interprofessional, passant dels actuals 600 als 800 euros, i en canvi aprova un sou addicional per a Rodrigo Rato de 200.000 euros.

Blanco recrimina als populars la doble moral que demostren i ha assenyalat que la gent "vol que li resolguin els problemes i que ningú els imposi la seva fe i les seves creences, que hi hagi autèntica llibertat".

El dirigent socialista ha fet aquestes declaracions en l'acte de presentació dels candidats gallecs a les eleccions generals del 9 de març, celebrat aquest diumenge a Santiago de Compostel·la.
Anar al contingut