Arrimadas demana unitat a PP i PSC: "Tenim l'obligació moral d'acabar amb el procés"

Ciutadans presenta cartell amb una imatge d'Inés Arrimadas amb el clàssic cor del partit amb la senyera, la bandera espanyola i l'europea, i el lema "Ara sí votarem"

RedaccióActualitzat

Ciutadans presenta cartell i missatge de cara al 21. És una imatge d'Inés Arrimadas amb el clàssic cor del partit amb la senyera, la bandera espanyola i l'europea, i el lema "Ara sí votarem". Arrimadas ha aprofitat l'acte per demanar la unitat dels partits no independentistes:

Arrimadas diu que PP, PSC i Ciutadans tenen l'obligació moral de posar-se d'acord per deixar enrere el procés, després del 21 de desembre.

"Tenim l'obligació moral d'acabar amb el procés que ens està fent tant mal. Tenim l'obligació moral de deixar les nostres diferències entre els diferents partits que volem seguir sent un poble dins d'Espanya i dins d'Europa"

Arrimadas fins i tot ha enviat un missatge directe al líder del PSC, Miquel Iceta:

"Tenim l'obligació moral de posar-nos d'acord així que li dic al senyor Iceta que deixi de posar pals a les rodes per parar el procés per tenir un govern nou i una nova etapa de reconciliació i de convivència i unió a Catalunya"

 

Arrimadas ha respost amb una altra pregunta la qüestió que ha repetit en diverses ocasions el president Carles Puigdemont sobre els resultats del 21D:

"L'expresident Puigdemont repeteix molt una pregunta: 'respectareu el resultat del 21 de desembre'? Jo li dic: i tant que el respectarem i vostè respectarà les lleis i les resolucions judicials. Vostè respectarà les resolucions judicials, senyor Puigdemont? I el poble de Catalunya, tot el poble de Catalunya? No només els que els voten a vostès"

Rivera equipara Puigdemont amb Le Pen

A l'acte de presentació del seu cartell de campanya, que s'ha fet aquest a l'Hospitalet de Llobregat amb la presència del president del partit, Albert Rivera. El líder de Cs ha tornat a carregar amb duresa contra l'independentisme i, en especial, contra Puidemont. L'ha comparat amb la líder del Front Nacional, Marine Le Pen:

"Ara ho entenem tot, ara se li ha caigut la careta populista i nacionalista. Tots els populismes són iguals, volen destruir la UE"

Rivera fa referència a una notícia que publica "La Vanguardia" sobre una entrevista d'una televisió isareliana a Carkes Puigdemont on el candidat de Junts per Catalunya diu que està a favor que els catalans decideixin si volen ser a la Unió Europea:

"Això demostra que la batalla de Catalunya és també la batalla d'Europa"

ARXIVAT A:
Article 155Procés catalàEleccions 21D
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut