Arrenca la temporada de calçots amb l'expectativa de mantenir els nou milions produïts l'any passat

Valls (ACN).- La temporada de calçots ja ha començat, tot i que va amb cert retard respecte altres anys pel factor climàtic, però, sobretot, perquè encara hi ha poca demanda. Malgrat aquesta arrencada tímida, la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Calçot de Valls confia mantenir el rècord de 9 milions de calçots, assolit la temporada passada. En declaracions a l'ACN, el president de la IGP, Jordi Blanch, ha reconegut que l'assignatura pendent és vendre al territori. "Tenim més bon mercat a Barcelona; de fet, venem un 80% de la producció a Barcelona i un 20% a Tarragona", ha afirmat. La IGP ho vol resoldre exigint màxima qualitat al pagès. La calçotada és un negoci que a l'Alt Camp mou prop de 16 milions d'euros.
Arrenca la temporada de calçots amb l'expectativa de mantenir els nou milions produïts l'any passat

Arrenca la temporada de calçots amb l'expectativa de mantenir els nou milions produïts l'any passat

Valls (ACN).- La temporada de calçots ja ha començat, tot i que va amb cert retard respecte altres anys pel factor climàtic, però, sobretot, perquè encara hi ha poca demanda. Malgrat aquesta arrencada tímida, la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Calçot de Valls confia mantenir el rècord de 9 milions de calçots, assolit la temporada passada. En declaracions a l'ACN, el president de la IGP, Jordi Blanch, ha reconegut que l'assignatura pendent és vendre al territori. "Tenim més bon mercat a Barcelona; de fet, venem un 80% de la producció a Barcelona i un 20% a Tarragona", ha afirmat. La IGP ho vol resoldre exigint màxima qualitat al pagès. La calçotada és un negoci que a l'Alt Camp mou prop de 16 milions d'euros.