Washington

Antoni Bassas respondrà a les vostres preguntes sobre Haití al xat del 3cat24

L'enviat especial de TV3 a Haití, Antoni Bassas, ha estat testimoni de la misèria en què vivia l'estat més pobre del continent americà i de la devastació que hi han deixat el terratrèmol del 12 de gener i les rèpliques. El 3cat24 obre un xat, avui dimecres 3 de febrer, a les 16 hores, perquè els lectors puguin preguntar-li sobre el seu dia a dia a Port-au-Prince.

Actualitzat
Dotze de gener del 2010. Va ser el dia en què es va trencar tot un país, el dia en què un terratrèmol de grau 7 a l'escala de Richter assolava Haití, al mar del Carib. Desenes de milers de persones quedaven sepultades sota les runes. Dos dies més tard, el periodista Antoni Bassas i un equip de TV3 van arribar a Santo Domingo per relatar la crua realitat de l'estat més pobre del continent americà en situació d'emergència extrema.

Durant els dies que van estar informant, vam seguir els ulls d'Antoni Bassas a Port-au-Prince al 3cat24 des del seu blog, on afegia noves impressions del que veia i escoltava. I també mitjançant Twitter, que es va habilitar únicament per a l'ocasió.

Ara que ja fa uns quants dies que és a Washington, Antoni Bassas participa en el xat del 3cat24 perquè els lectors puguin preguntar-li sobre la situació a Haití i les seves vivències en primera persona. 

La cita és aquest dimecres, 3 de febrer, a les 16 hores. Si tens interès a fer-li alguna pregunta, però no pots seguir el xat en directe, la pots deixar aquí i li preguntarem en nom teu.

El xat serà moderat i per participar-hi només caldrà deixar un nom i una contrasenya.


Anar al contingut