Premi Especial de l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya per a La Marató

El Premi Especial a la campanya de La Marató 2016 se li ha atorgat per "promoure, des de la infància, els valors de l'empatia i l'acompanyament".

Els premis Zapping, que atorga l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC), s'han lliurat aquesta dijous durant una gala celebrada al CaixaForum de Barcelona.

L'informatiu infantil i juvenil "Info K", presentat per Laia Servera, ha estat el guanyador en l'apartat Actualitat Informativa i Entrevistes, en què competia amb "Aquí la Tierra" i "Tips", tots dos de TVE.

Lara Díez, l'actriu del programa de sàtira política "Polònia", s'endú el premi en la categoria Actriu. Competia amb Ana Morgade, d'"Olmos y Robles", i Aura Garrido, d'"El ministerio del tiempo". Lara Díez interpreta personatges tan dispars com Anna Gabriel o Inés Arrimadas a "Polònia", una producció de TV3 amb la col·laboració de Minoria Absoluta.

Pel que fa a l'apartat de Programes Culturals, Divulgatius i Documentals, el premiat ha estat "Ja t'ho faràs", el programa de reciclatge, DIY i treballs manuals de TV3. Competia, en aquesta categoria, amb "Emergències", la sèrie que parla dels que arrisquen la vida per salvar la dels altres, també de TV3, i amb "Desafia tu mente", de TVE.

A més, la 22a edició dels Premis Zapping ha atorgat el Premi Especial a la campanya de La Marató 2016 per promoure, des de la infància, els valors de l'empatia i l'acompanyament.

Els Premis Zapping són els únics guardons audiovisuals que es concedeixen a Catalunya per votació popular, en reconeixement a la qualitat, i no a l'audiència.  Els socis de TAC i usuaris del seu web són els que elegeixen els finalistes de cada categoria. Així mateix, un jurat presidit pel president de l'Associació, Josep Maria Guerra, decideix amb el seu vot els guanyadors.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut