LOGO D'ACTIVITAT INSCRITA A LA MARATÓ DE TV3

Aquí us proporcionem un logo creat especialment per als que organitzeu activitats. Només les entitats sense ànim de lucre podreu fer servir aquest logo. Les empreses no estan autoritzades a fer-ne cap ús.

Per utilitzar-lo tingueu en compte que:

  1. Abans de fer ús del logo per als vostres propis cartells, anunci de premsa o suport digital cal tenir l'activitat inscrita.

  2. Abans de publicar qualsevol cartell, anuncis de premsa o suports digitals on hi aparegui el logo, és imprescindible que ens feu arribar el disseny amb prou antelació a través de l'adreça activitatsperlamarato@ccma.cat perquè us hi donem el vistiplau. Sense aquesta acceptació, no el podreu publicar.


Logotip "Per La Marató de 3Cat"

Per aplicar el logo cal seguir les indicacions següents:

Instruccions logo d'activitat inscrita
  1. Relacioneu el logo que us proporcionem amb l'activitat o l'entitat organitzadora. Per exemple: xocolatada solidària + logo ; Associació de Dones la Mimosa + logo
  2. Situació del logo: El logo “d'activitat” no hauria d'encapçalar cap disseny (cartell, etc.). Destaqueu primer l'activitat o l'entitat organitzadora.
  3. L'organitzador de l'acte (la vostra entitat) ha de figurar en lloc preferent. Cal fer constar clarament el nom de l'entitat o el logo de l'organitzador.
  4. Recordeu que us pot ser útil substituir l'expressió escrita “La Marató de 3Cat” per aquest logo específic.
  5. Ubicació del logo: El logo no ha d'estar mai situat entre altres logotips de col·laboradors ni patrocinadors. La Marató de 3Cat és beneficiària dels diners recollits en l'activitat.
  6. Sigueu transparents: Habitualment es destina la totalitat de la recaptació a La Marató de 3Cat. En el cas que es tracti d'un percentatge, ho heu de fer constar clarament al cartell.
  7. Forma del logo: Podeu escalar el logo, però mantingueu-ne les proporcions sense distorsionar-les.
  8. Disseny:En una mateixa pàgina utilitzeu el logo una única vegada.

En cas que vulgueu utilitzar la imatge gràfica de la campanya, sisplau mantingueu-la intacte, sense retocar l'eslògan, el fons o els colors.

Moltes gràcies per seguir les indicacions i que tingueu molt èxit en la vostra activitat!

Anar al contingut