Les cares de 3Cat, amb La Marató per la salut sexual i reproductiva
13 PRESENTADORS PER A UN PROGRAMA MOLT CORAL I AMB MÉS HORES QUE MAI 

Les cares de 3Cat, amb La Marató per la salut sexual i reproductiva

El diumenge 17 de desembre arriba la 32a edició de La Marató, amb un programa molt coral que aglutinarà les cares més representatives de 3Cat. Helena Garcia Melero, Xavi Coral, Roger Escapa, Núria Solé, Marta Carreras, Sara Loscos, Elisenda Carod, Marina Romero, Alba Riera, Andrea Gumes, Roger Carandell, Xènia Casado i Carla Rubio es posaran al capdavant d'una programació amb més hores de Marató que mai i la novetat d'un espai jove al Fòrum de Barcelona

Com cada desembre, el diumenge de La Marató la societat catalana es mou per la solidaritat amb milers d'iniciatives, que tenen com a punt de trobada tota la programació de TV3 i Catràdio. Durant tot l'any, 3Cat ha anat mobilitzant el país per conscienciar de la necessitat d'augmentar la sensibilització i de promoure la investigació, aquest any sobre la salut sexual i reproductiva, un tema sovint tabú i invisibilitzat, que afecta sobretot les dones i els joves.

Després de l'èxit de les últimes edicions, La Marató es tornarà a moure arreu del país, amb més hores de programació que mai i la presentació més coral amb cares conegudes de 3Cat, que se situaran en diversos escenaris que tenen relació amb el lema d'aquest any: "La Marató que dona llum".

El punt de partida a Catràdio serà al programa "El suplement", amb Roger Escapa, i a TV3, des de tres seus situades en diferents punts del territori: Sara Loscos, del "Tot es mou", serà al Far de Vilanova; Elisenda Carod, de "La tarda de Catalunya Ràdio", i Marina Romero, d'"El matí de Catalunya Ràdio", connectaran des de la Maternitat de Barcelona, i Núria Solé, del "TN comarques", i Marta Carreras, d'"Els matins", se situaran a la Universitat de Lleida. A partir de les 17.00, el plató de TV3 passarà a ser el punt de trobada de La Marató, amb Helena Garcia Melero, del "Tot es mou", i Xavi Coral, del "TN migdia", que conduiran el tram final del programa fins a la descoberta del marcador.

La jornada solidària també tindrà la participació de més cares conegudes de 3Cat de diferents àmbits, com Ramon Pellicer, Agnès Marquès, Toni Cruanyes, Gemma Puig, Marta Bosch, Maria Fernández, Ares Riu i Manel Alias, per part d'informatius; Llucià Ferrer, Quim Masferrer, Eloi Vila, Arnau París, Xavi Canalias, Mercè Folch, Jair Domínguez i Peyu, de programes de televisió i ràdio; l'actriu Teresa Urroz, de "Com si fos ahir"; Maria Bouabdellah, de "Ràndom", i Marta Pujol i José Núñez, de "Canvis", que aviat s'estrenarà al SX3, i Gerry i Carla, de "Clímax", d'EVA.

La Marató més jove, des del Fòrum

Aquest any, la novetat més destacada de La Marató serà l'espai jove del Fòrum de Barcelona. Des de les 10.00 fins a les 21.00, hi haurà emissió per TV3 i per Twitch, amb testimonis i especialistes que parlaran dels temes de salut sexual i reproductiva que més afecten els joves, especialment d'entre 14 i 25 anys. En aquest escenari, hi haurà activitats i molta música amb els artistes més potents de l'escena musical, com The Tyets, Mushka, Figa Flawas, Julieta, Mama Dousha, Lal'ba i Dj Trapella.

Al matí, les presentacions aniran a càrrec d'Alba Riera i Andrea Gumes, de "La turra", i a la tarda, agafaran el relleu Roger Carandell, de "Que no surti d'aquí", i Xènia Casado, de "Loft", mentre que Carla Rubio, de l'espai "Ets un motivat", encapçalarà la transmissió per Twitch.

Amb tot aquest desplegament per tots els mitjans, canals i plataformes de 3Cat, un any més, La Marató situarà els espectadors al centre, aquesta edició per donar llum a la salut sexual i reproductiva. Encapçalat per tot l'equip de professionals que tira endavant el programa, amb els testimonis i els experts que hi participen, La Marató aposta més que mai per la sensibilització i la divulgació, a més de la necessitat de recollir donacions per fer recerca en salut sexual i reproductiva.

Anar al contingut