Les activitats populars de La Marató 2007 aconsegueixen més d'un milió d'euros

L'edició 2007 de La Marató de TV3 ha assolit un nou èxit pel que fa a la participació ciutadana en l'organització d'activitats populars, amb 899 actes realitzats i un total d'1.100.000 euros recaptats

L'edició 2007 de La Marató de TV3 ha assolit un nou èxit pel que fa a la participació ciutadana en l'organització d'activitats populars, amb 899 actes realitzats i un total d'1.100.000 euros recaptats.



La ciutadania ha demostrat novament la seva implicació amb La Marató de TV3 organitzant, en l'edició del 2007, a prop de 900 activitats, les quals han aconseguit una recaptació de més d'un milió d'euros. Arreu de Catalunya centenars d'entitats, institucions públiques, centres educatius, associacions culturals i clubs esportius, entre molts d'altres, han celebrat actes, des d'espectacles a curses, passant per concerts, quines, xocolatades o competicions esportives, per indicar-ne només alguns exemples.

En un ambient festiu, els catalans han sumat esforços amb l'objectiu de recaptar diners per destinar a la recerca científica sobre les malalties cardiovasculars, tot convertint aquest fet en una potent mostra de mobilització ciutadana, un dels trets distintius de La Marató de TV3.
Anar al contingut