La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio per les malalties cardiovasculars
La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio per les malalties cardiovasculars
#LaMaratóSempreBatega

La Marató que farà bategar tot el territori ja té presentadors!

Helena Garcia Melero, Ariadna Oltra, Agnès Marquès, Eloi Vila i Quim Masferrer a TV3 i Roger Escapa a Catalunya Ràdio són els encarregats de conduir La Marató per la salut cardiovascular

 

El 18 de desembre, La Marató tornarà a sortir al carrer per conscienciar de la necessitat de continuar investigant i sensibilitzar sobre el que significa conviure amb les malalties cardiovasculars,  a Catalunya 1 de cada 4 persones mor a causa d'una malaltia del cor o d'un ictus

Seguint el model d'èxit dels darrers anys, basat en la idea que La Marató surti de TV3 i s'expandeixi per tot el país, la propera edició del programa tornarà a estar realitzada tant a diferents sets exteriors com a plató. Al llarg del dia comptarà amb un fil conductor en què el territori (com a metàfora del sistema cardiovascular) serà el gran protagonista.

Al matí, La Marató s'engegarà a Catalunya Ràdio amb "El suplement" de Roger Escapa i a TV3 s'arrencarà amb tres grans sets situats en diferents punts del territori on es situarà l'acció principal durant el daytime. Per acompanyar-nos durant aquesta franja, i per ajudar-nos a sensibilitzar els espectadors respecte a la importància de conèixer els principals factors de risc cardiovascular, comptarem amb les tres periodistes encarregades de pilotar el day-time de TV3: Helena Garcia Melero (Tot es Mou), Ariadna Oltra (Els Matins) i Agnès Marquès (Planta Baixa).

Helena Garcia Melero ens acompanyarà des de les piscines municipals de Montjuïc (a l'Anella Olímpica, precisament en l'any del 30è aniversari dels JJOO de Barcelona'92), i ens ajudarà a parlar de la importància de l'activitat física per la salut cardiovascular.

Ariadna Oltra serà a La Fundació Alícia-Món Sant Benet (al cor de Catalunya), i ens situarà en el context de l'alimentació saludable per minimitzar els factors de risc cardiovascular

I, amb aquesta voluntat de moure'ns pel territori, encara comptarem amb un altre gran punt de directe, conduït per Agnès Marquès, que ens farà arribar fins al Pirineu, a Bellver de Cerdanya. Des d'allà, aprofitarem la proximitat del CAP de la població, per posar en valor la tasca feta des de tots els centres d'Atenció Primària del país, en relació amb la promoció, prevenció i seguiment d'aquestes patologies.

També durant la part més diürna del programa comptarem amb tot un seguit d'altres cares de TV3 i Catalunya Ràdio perquè ens acompanyin des de les seus telefòniques, en gravacions sorprenents i posant en valor les moltíssimes activitats organitzades arreu del país.

Amb l'arribada del Vespre, i per portar el programa des de l'exterior cap a dins del plató, comptarem amb dos dels presentadors que millor coneixen el territori: Quim Masferrer (El Foraster) i Eloi Vila (Quanta Guerra! i Al Cotxe!), que enguany tindran el gran repte d'acostar-se als espectadors, de traslladar la màgia que fa bategar La Marató... però des de l'interior del nostre emblemàtic estudi de televisió. De ben segur que ens sorprendran.

A la franja Nit del programa, els cinc presentadors (Helena Garcia Melero, Ariadna Oltra, Agnès Marquès, Quim Masferrer i Eloi Vila) es reuniran finalment al plató 1 de TV3, i ens ajudaran a parlar de salut cardiovascular, a sensibilitzar sobre la necessitat de fer recerca i de demanar ajuda a temps, a escoltar les vivències dels testimonis en primera persona i a divulgar sobre la duresa de conviure amb un d'aquests trastorns. Però no ho faran sols, sinó que, en diferents trams de la nit, els aniran acompanyant altres cares molt conegudes de TV3 i Catalunya Ràdio.

Un any més, La Marató situarà els espectadors al centre del programa, i bategarà més fort que mai per lluitar contra les malalties cardiovasculars. I gràcies a l'esforç d'aquests i molts altres professionals de la CCMA ho farà des dels carrers de molts pobles i ciutats de Catalunya, l'autèntic cor de La Marató.

Anar al contingut