La Marató de TV3: 7,7 milions d'euros!

La setzena edició de La Marató de TV3, dedicada a les malalties cardiovasculars, ha recollit 7.734.228 euros, la segona recaptació més alta aconseguida

La setzena edició de La Marató de TV3, dedicada a les malalties cardiovasculars, ha recollit 7.734.228 euros, la segona recaptació més alta aconseguida en totes les edicions del programa, una vegada tancada la recepció de donatius a través d'Internet i del Servicaixa el passat 31 de gener. Aquesta quantitat està pendent d'aprovació per part del Patronat de la Fundació i d'auditoria.



La renovada confiança dels ciutadans en aquest programa referent de Televisió de Catalunya ha fet possible el nou èxit. Cal destacar que del total de 7,7 milions d'euros recaptats, més d'un milió prové de les 899 activitats populars en suport de La Marató realitzades arreu del territori català, essent una mostra de la gran solidaritat i mobilització que protagonitza la ciutadania.

Els diners recaptats en aquesta edició de La Marató serviran per a impulsar projectes de recerca biomèdica d'excel·lència sobre les malalties cardiovasculars.
Anar al contingut