El periodista Manel Alías
El periodista Manel Alías
#LaMaratóSemprebatega

"La meva heroïna és la meva neboda per la seva actitud a la vida enfront de la seva cardiopatia": Manel Alías batega per La Marató 2022

La neboda de Manel Alías va néixer amb una cardiopatia congènita i des de molt petita i fins a l'adolescència ha necessitat intervencions i un seguiment mèdic exhaustiu. L'any passat finalment va ser trasplantada amb èxit i el periodista ens relata el camí viscut fins ara

"La meva heroïna, la meva inspiració a la vida, el meu ídol, ha sigut sempre una persona molt més jove que jo, petita, una nena, la meva neboda." Manel Alías té una gran admiració per la manera com la seva neboda ha afrontat la vida, tot i que, segons diu, "tindria tot el dret del món d'estar molt emprenyada i tenir un caràcter amarg", i explica que ha sigut ben bé el contrari.

Segons explica Manel Alías, aquest Nadal és un Nadal molt especial, i hi ha eufòria a la seva família, ja que el trasplantament de cor pel qual ha passat la seva neboda ha funcionat. Segons ha explicat Alías, aquesta experiència tan difícil ha unit la seva família més que mai.

El retornat corresponsal a Rússia de TV3 ha dit que aquest tipus de malalties necessiten la solidaritat de tothom. "Un, tot sol, és impossible. Sols, sense solidaritat, no ho hauríem superat." 

Alías ha demanat a la gent un petit gest amb La Marató per la salut cardiovascular, per ajudar tots aquells que en un moment o altre es troben amb un problema a la vida que requereix la solidaritat de tothom.

Anar al contingut