La Marató 2013

La Fundació rep el premi Artur Galceran i Granés de la Societat Catalana de Neurologia

El guardó reconeix la tasca de difusió i promoció social de la neurologia a Catalunya duta a terme amb La Marató 2013.

La Societat Catalana de Neurologia ha atorgat a la Fundació La Marató de TV3 el Premi Artur Galceran i Granés com a reconeixement per l'acció divulgativa, de sensibilització social i d'impuls a la recerca sobre malalties neurodegeneratives que ha representat l'última edició del programa.

El jurat del premi ha reconegut de forma especial el lideratge de la Fundació en l'estímul del compromís social a l'entorn del projecte solidari de La Marató, fet que es traduirà en una injecció de recursos a la recerca en patologies neurodegeneratives. Així mateix, ha posat en relleu la gran tasca educativa i de conscienciació social desenvolupada en el programa i la campanya de sensibilització prèvia. 

El lliurament del guardó s'ha fet en el marc de la XVIII Reunió Anual de la Societat Catalana de Neurologia. L'ha recollit el director de la Fundació La Marató de TV3, Lluís Bernabé. 



La Marató 2013 va dedicar 15 hores de programa en directe a la divulgació científica i la sensibilització sobre el conjunt de malalties neurodegeneratives. La implicació ciutadana en la iniciativa es va traduir en un marcador de 9,5 milions d'euros, xifra provisional que augmentarà amb els donatius que arribin fins al 31 de març, quan es faci el tancament definitiu d'aquesta edició. 

La Societat Catalana de Neurologia és una entitat de caràcter mèdic i científic, sense ànim de lucre que té, entre altres, els objectius d'agrupar i donar veu a tots els especialistes en Neurologia, contribuir al millorament mèdic i científic dels seus associats i garantir, vetllar i promoure el desenvolupament de la disciplina mèdica de la neurologia a Catalunya. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut